divendres, 17 d’abril del 2020

Psicomotricitat

Bona tarda nens i nenes d'infantil, teniu ganes de fer psico?

Avui us proposo...

Per escalfar, podem començar a moure una mica el cos fent aquest ball!




Si teniu cinta adhesiva i un passadís a casa per fer-ho, podeu crear un laberint vertical que els nens/es hauran de creuar sense tocar les cintes. 
I aquells que no teniu ni material ni un passadís, podeu fer-ho amb una corda entre les potes de la taula i les cadires.
L'objectiu és que els infants vagin d'un costat a l'altre sense tocar les cintes (si teniu picarols els podeu enganxar a les cintes, així sonaran quan les toquin i els hi motivarà més).



Ara us proposo una activitat per saltar. Haureu d'agafar 8 plataformes on els nens/es puguin saltar a sobre (coixinets, quadrats de suro...) o podeu crear les vostres plataformes dibuixant 8 fulls.

La idea es col·locar al terra les 8 plataformes amb 8 símbols diferents (lletres, números, colors, dibuixos...) i anar donant ordres als nostres infants. Aquests hauran d'anar saltant d'una plataforma a l'altra amb els peus junts seguint les vostres indicacions.
Mireu els vídeos:






Per acabar, us proposo fer el JOC DEL MIRALL: asseguts a terra un davant de l'altre, decidiu qui guia els moviments i qui fa de mirall. Un jugador/a realitza els moviments que vulgui i l'altre l'ha d'imitar.



Espero que gaudiu d'aquestes activitats de psicomotricitat i ja sabeu, m’agradarà molt veure els vostres vídeos i les vostres imatges! Envieu a sandra.castano@escoladelsol.cat

Una forta abraçada!

Sandra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada