dijous, 26 de març del 2020

Laberints

Bona dia mares i pares d'infantil,
Aquesta setmana us proposo idees per treballar diferents continguts d'educació física a partir d'un laberint. Només necessiteu un espai al terra una mica ample i cinta  de color.


La idea és construir un laberint a terra (semblant al de la imatge) amb la cinta de color.





A partir d'aquí heu de col·locar el nen/a en el punt de sortida, mostrar-li el punt d'arribada i deixar-li temps per trobar el camí correcte (podeu ajudar si li costa molt).

  • Una vegada el nen/a han superat la primera prova, els hi podem proposar fer el recorregut treballant diferents desplaçaments (reptant com una serp, saltant com una granota, quadrupèdia com un gos o quadruèdia invertida com un cranc caminant cap enrere). 
  • Podeu posar obstacles enmig del laberint i a cada obstacle que es trobin, els hi feu superar una prova (fer cinc salts, donar dues voltes, fer una croqueta...).


  • Per últim, els hi podeu proposar fer el laberint bufant una pilota petita amb una canyeta, transportant cotxes de joguina o conduint una pilota amb la mà o amb el peu.




Ja veieu que amb una mateixa activitat podeu fer moltes variants. Jo us proposo idees però deixeu anar la vostra imaginació per crear les vostres pròpies activitats.
Si us animeu, feu fotos de les vostres creacions i envieu-les per l'edvoice! Així podrem veure més idees.😀
Espero que gaudiu fent l’activitat i us serveixi per fer passar les hores més entretinguts a casa.

Una abraçada!
Sandra 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada