dimarts, 31 de març del 2020

Kahoot Salts


Bona tarda nois i noies de 4t, com esteu?

Us proposo un joc per acabar l'últim tema que vam treballar a l'escola: Els Salts!

Heu jugat alguna vegada al Kahoot? La proposta d'educació física d'aquesta setmana requereix un petit esforç per part de pares i mares i un gran esforç per part dels nens i nenes de quart. 

Cómo usar el Kahoot! en el aula - Enseñar Historia 



PARES I MARES

Al final d'aquestes instruccions teniu un codi per entrar a KAHOOT!. És una app totalment gratuita i segura que haureu de descarregar al vostre mòbil per tal que els vostres fills i filles puguin jugar al challenge que he creat. No patiu ja que NO HEU DE POSAR CAP DADA PERSONAL en cap moment. 

Una vegada accediu a l'aplicació a través de la play store o l'Appstore (és vàlida per Android i iOS), seguiu els següents passos:

1. Heu d'entrar com a STUDENT.

2. Us demanarà l'EDAT del nen/a (no queda registrada enlloc, aquesta informació simplement és perquè pugueu buscar més kahoots adequats a l'edat del nen/a).

3. Posteriorment us demanarà un NOM (només el nom). És important que em poseu el nom real perquè jo posteriorment veuré quantes preguntes han encertat o fallat els vostres fills/es. Si entrés a jugar-hi jo posaria: SANDRA.

4. Heu d'inserir el codi que teniu a continuació per tal que els nens i nenes puguin jugar

0293943

5. Segurament us crearà curiositat, podeu jugar amb ells i els ajudeu si voleu a controlar l'App. És molt intuïtiva però us en faig 5 cèntims.
Trobareu preguntes amb resposta variada (han de seleccionar la resposta correcta), preguntes de TRUE or FALSE, preguntes d'ordenar els elements i preguntes que han de respondre escrivint. 

Quan acabin podreu veure entre tots quines preguntes heu fallat i quines heu encertat.

VIGILEU PERQUÈ EL CHALLENGE NOMÉS ESTARÀ OBERT FINS EL DISSABTE 4 D'ABRIL A LES 21:00 HORES. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada